Goedkope Stedentrips In Europa: 8 X De Goedkoopste Steden

Published Jan 09, 22
4 min read

Goedkope Stedentrip Boeken? Check De Mooiste Citytrips Op

Schönbrunn 20. Pittoresk Porto Porto. stedentrip Italië. Wat kun je hier toch een fantastische vakantie doorbrengen. Een gemoedelijke en tegelijkertijd bruisende sfeer, culturele hoogstandjes, talloze bezienswaardigheden en een keuken om de vingertoppen bij af te likken. Maar wat Porto nu echt bijzonder maakt, is dat waar je blik ook op valt binnen de stad, het zou een schilderij op zichzelf kunnen zijn.

Op Stedentrip in Europa?   44x de leukste citytrips binnen Europa!De mooiste, meest verrassende en leukste stedentrips van Europa


Wat je ook zoekt in een vakantie, Porto heeft het! • Ontdek het groene hart van de stad in het prachtige park ‘Jardins do Palácio de Cristal’. Portvaten op de boot De mooiste steden van Europa, wat is jouw favoriet? Zoals je ziet zijn er binnen Europa meer dan genoeg stedentrips om op jouw bucketlist te zetten.

Ultieme Top 15 Mooiste Steden In Europa   27vakantiedagenInspiratie nodig voor een Europese stedentrip? Bezoek een van deze klassiekers - Die 2 op reis


De mooiste steden van Europa op een rij! Europa heeft zoveel mooie steden die zich perfect lenen voor een stedentrip. Een weekend weg, een nieuwe stad ontdekken en uitgebreid de tijd nemen om lekker te eten en te drinken. Wie wil dat nu niet? In Europa hebben we zoveel bijzondere en leuke steden binnen handbereik.

3 Leuke Steden In Oost-europa Voor Een Last Minute Citytrip

De 10 mooiste Europese steden voor een unieke stedentrip in 2019 -  Stedentrips.nlEen zonnige stedentrip in Januari? 5 tips! - StedentripDirect.nl


Wil je ze allemaal een keer bezoeken? Zet dan deze negen mooiste steden van Europa op je bucketlist en boek heel snel weer eens een stedentrip! Stedentrips Europa Een van de voordelen van stedentrips in Europa is de dat deze steden allemaal dichtbij zijn. Van een stedentrip in Europa kun je dus het perfecte weekendje weg maken.

Eén ding is zeker: het wordt altijd een onvergetelijk weekend weg als je kiest voor een van deze negen mooiste steden van Europa! ▸ Tip: gek op stedentrips? Bekijk dan eens het boek Bucketlist Stedentrips, met de 25 mooiste steden ter wereld waar je ooit een keer geweest moet zijn! 1. vakantie Ierland.

Iedere straat is een kunstwerk op zich. Het is de architectuur, ontelbaar veel bezienswaardigheden en de sfeer die er hangt die Parijs tot een hele mooie stad maken. Oja, en het eten… Is het je eerste keer in Parijs dan zijn er een aantal plekken die je absoluut niet mag missen (de Eiffeltoren, de Notre Dame, het Louvre), maar eigenlijk wordt Parijs veel leuker als je er vaker komt.

Top 10 Steden Om Te Bezoeken In Europa - Video + Tips

Parijs moet je als het ware als een local ervaren om er echt verliefd op te worden. In deze mooie stad moet je zeker ook uitgebreid de tijd nemen om te eten en te drinken: de liefde voor Parijs gaat via de maag. Maak tijd voor food markten, een picknick of misschien wel een kookworkshop.

★ Tips om te doen in Parijs Place des Vosges - Parijs 2. Istanbul Istanbul ligt technisch gezien maar voor de helft in Europa, maar hoort absoluut in dit rijtje thuis. Istanbul is een schitterende stad die op iedere bucketlist thuis hoort. Hier moet je een keer zijn geweest. In 3,5 uur vliegen ben je er al, wat Istanbul een stad maakt die zeker ook voor een (lang) weekend weg zeer geschikt is.

★ De Blauwe Moskee - Istanbul 3. Barcelona Barcelona is zonder twijfel een van de mooiste steden van Europa. Een stad waar je steeds weer terug naartoe wil. En je bent zeker niet de eerste die bedenkt dat dit wel de stad is waar je zou kunnen (en willen) wonen.

Top 10 Steden Voor Een Goedkope Citytrip In Europa

Het is de stad van Gaudí, de beroemde architect die een aantal van zijn meesterwerken hier in de openlucht bouwde. Maar je hoeft niet alleen voor cultuur hier naartoe. Het leuke aan Barcelona is dat de stad barst van de mooie parken en pleinen om bij te komen van al je culturele inspanningen - Ierland Ring of Kerry.Italië heeft heel veel mooie steden maar Rome spant de kroon en is de allermooiste. Rome kun je zien als een soort openluchttheater. Een stad die van kunst, historische gebouwen en monumenten bijna uit z’n voegen barst. Alleen al een stadswandeling is hier een waar feestje. Must-sees zijn er volop: het Colosseum, Vaticaanstad, Spaanse Trappen en de Trevi-fontein.

Navigation

Home